//Ashmin Safwan


#15 Rindu menariiii ='(
28/04/2012 @ 9:10 pm | 0 comments
hello! tengok gambar di bawah nanti . rindu la masa tu . gambar tu sehari sebelum buat persembahan. wahh ~ rinddu sanat sanaaattt (sangat) ='( kalau boleh , saya nak putar balik masa tu =')

rindu dengan telatah kumpulan 3 dengan kumpulan 4 =( kumpulan 1 dah macam bff dengan diri masing-masing mereka tu caring bah . kumpulan 2 , sumpah dorang macam bff ! walaupun belum kenal sangat and tak hafal semua ahli-ahli dalam group tu . kumpulan 3 ='D kumpulan saya sendiri . walaupun barisan 1 2 3 dari depan tu sangat bising banyak mulut , 3 lagi barisan dekat belakang tu sabar saja dengan kami semua dekat depan =) paling suka masa berlatih dalam bilik musik depan cermin =) ketawa sama-sama , menari sama-sama . enjoy sangat dengan cikgu Yati =') time tu cikgu macam budak-budak jugak . maklum la cikgu tu kan manja. stylish lagi macam Yuna . ahah ! xD kumpulan 1 rapat dengan kumpulan 2 . kumpulan 3 rapat dengan kumpulan 4 =) tak tau kenapa tiba-tiba rapat macam family =) kalau ada yang tak hadir " aii, mana orang sebelah saya? " mesti tercari-cari . kalau pindah tempat " mana dia? saya mau dia sebelah saya" haha xD especially lelaki selalu kata macam tu dengan kiterang perempuan kumpulan 3 ni :D

kumpulan 1 ( JAI HO)

KUMPULAN 2 ( ON THE FLOOR )

KUMPULAN 3 ( PRICE TAG )

KUMPULAN 4 ( ROCKETEER ) 

dia ni Renno Monday xD funny bah dia menari pakai tu. hihih ~ malu-malu pulak dia

nampak serentak ka tidak ? xD
*ada warna merah+oren belakang tu. penari sesi petang okay*

rocketeer dance :D
*gambar ni masa bergabung dengan sesi petang*

just the way you are dance :D

juuusssttt thee wayy youu arre =')

oh her eyes her eyess ~ wah wah masih ingat nih

sempat ketawa ketawa masa ni oo :)

gambar ni waktu sukan. selepas buat persembahan . memang rindu la sangat masa tu ='( 

*gambar di atas semua dari penari SESI PAGI okay . maaf , tak ada gambar SESI PETANG . sebab ? kiterang rapat lagi dengan cikgu . lagipun , petang memang free ! cikgu rajin bawak kamera . labih aktif lagi waktu petang =) kalau pagi memang nak tidur je :p

kumpulan 1 rapat sangat dengan kumpulan 2 saya tengok . bukan apa , dua kumpulan tu kebanyakan dari tingkatan 5 . tingkatan 4 dengan 3 tak la banyak sangat =D haaa , kumpulan 3 dengan 4 banyak dari tingkatan 3 dengan 4 . tak tahu la kenapa kumpulan 3 rapat dengan 4 . selalu bergurau senda masa menari . maklum la menari bersebelahan =D saya suka jugak tengok kumpulan 2 dengan 1 . semua kumpulan 2 yang barisan paling hujung sebelah kanan tu baik dengan saya . kebetulan saya kumpulan 3 dekat barisan paling hujung sebelah kiri . tehee ~

NAK TENGOK KITERANG MENARI TAK ? CHECK IT OUT BEBEH !


http://www.youtube.com/watch?v=CDV6jnU42Tk (TEKAN LINK NI OKAY)

okay sndwhduweuhdshewud tak tahu nak cakap apa. idea dah terbang pakai sayap. sampai sini saja la. kbye !


terima kasih kerana sudi singgah dan membaca. lain kali jangan lupa singgah lagi :)


Older Post | Newer Post
Daisypath Anniversary tickers


❤ i am Abang Izzan Safwan's Girlfriend


welcome to my blog. i am Ashmin, the owner for this simple blog for sure. no doubt, i am Sarawakian speak in three languages (Malay, Sarawak Malay & English) in this blog. please navigate around happily. do follow me and don't forget to leave your prints on my tagboard so i can visit you back. let's talk more on & twitter. take a look my pictures on instagram and do ask me a random question, maybe my bio or etc on Ask.fm. thank you ^^


::leave your prints here but remember;
-no hars words
-share your link url not email
-klik 'go' sekali saja!
SEND SUCCESSFUL!


Latest Memories




Copyright©.Layout by LeAsmines. Header by Syahirah. Color codes by HTMLColor. Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.Picture from Tumblr. All rights reserved 2012 - Infinite.