//Ashmin Safwan


i love him . izzan
10/12/2012 @ 12:24 pm | 0 comments
hello fellas. semalam aku cerita pasal Aiman Afiff, harini pasal bf aku pulak. kang merajuk orang bujang tu tengok aku tak post pasal dia hah. sebenarnya aku tak la rajin nak menaip ni. oh malas nye rasa tapi demi bf aku, aku buat. lalala puas hati kitak tek izzan? yah.

aku sebenarnya dah lama admire jantan ni. dari aku form 1 2010 aku start kenal jantan ni. tu pun dari 'kawang' aku si Jai. tapi apakan daya aku tak ler dapat kenal dia sebab masa tu jantan ni ada pacaran. so melepas la aku. first aku kenal jantan ni masa kawangg aku tu dok sebut nama jantan ni. tetiba masa tu aku tengah online pesbuk, jantan ni upload picture. wah wah hengsennggg . hahah ^^ tapi dalam hati aku cakap 'aku tak mungkin dapat laki ni' and blabla. wah kasar nya aku panggil bf aku 'jantan' sorry ye awak? :) tak sangke pulak sekarang aku dah dapat jantan ni. takkan ku lepas engkau wahai abang. kalau boleh aku gari kau. weh imagine jap macam mana dia kena gari aku. supaya dia tak lari dari aku. hahaha kejam.




hah ni la bf aku. nama? gatai nak tau? haha! Abang Izzan Safwan. aku panggil dia Abang. apasal? dah nama dia Abang aku panggil la abang -.- jantan ni tak sama sekolah dengan aku. uhukuhuk sedih T^T sebab dia tak dapat pindah sekolah sama dengan aku tahun depan. alala padan muka kau ashmin :P

aku ni sebenarnya tak tau nak discribe apa lagi dah sebab setahu aku, aku banyak post pasal dia ni -.- dia tu je yang haissh aku tak tau nak cakap. kot kot nanti aku post sampai 10000000 pasal dia baru puas. *marah aku ni*

actually kiterang ni selalu gak koling. 5 6 jam. lama tu. kalau koling dengan kawan 5 minit cukup. kalau dengan mama papa hampeh! tak sampai 1 minit aku dah tutup :P

MALAM HARITU AKU BUAT DIA MENANGIS. kawkaw! mana ego dia? airmata seorang lelaki sangat berharga. dia menangis aku ketawa. oh kejam nye engkau SITI NURHASMIN. pasai apa dia menangis? aku testing 1 2 3 aku cakap nak break, dia terus menangis -.- padahal aku gurau je. kahkah. jahat kan aku? sorry abang, kamek guro ajak ngan kitak time ya. aku marah dia aku luah apa yang aku nak luah sebab masa tu aku geram sangat sampai aku sebut perkataan 'break' then dia menangis. woohhaaa! memang terharu la aku dengan dia ni. masa aku 'ber kau aku, dia masih abang sayang. yeh tak pernah marah aku. tapi dia je yang kadang-kadang sakitkan hati aku tanpa dia sedar. sebab tu aku marah dia. yeh!

aku tak tau nak describe apa lagi deh. sampai sini je la. hari hujan, tak lama lagi papa, mama dengan adik balik. sebab mama dengan adik ambik papa dekat opis. hujan la katakan, papa aku ni mat rempit pergi kerja . pasaii tu la papa mintak mama tolong ambikkan dia dekat opis. yeh ! sampai sini saja. farewell!


terima kasih kerana sudi singgah dan membaca. lain kali jangan lupa singgah lagi :)


Older Post | Newer Post
Daisypath Anniversary tickers


❤ i am Abang Izzan Safwan's Girlfriend


welcome to my blog. i am Ashmin, the owner for this simple blog for sure. no doubt, i am Sarawakian speak in three languages (Malay, Sarawak Malay & English) in this blog. please navigate around happily. do follow me and don't forget to leave your prints on my tagboard so i can visit you back. let's talk more on & twitter. take a look my pictures on instagram and do ask me a random question, maybe my bio or etc on Ask.fm. thank you ^^


::leave your prints here but remember;
-no hars words
-share your link url not email
-klik 'go' sekali saja!
SEND SUCCESSFUL!


Latest Memories




Copyright©.Layout by LeAsmines. Header by Syahirah. Color codes by HTMLColor. Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.Picture from Tumblr. All rights reserved 2012 - Infinite.